Testműhely

Korrekciós Mozgásprogram

A nyak-, hát- és derékfájdalmak hátterében sokszor nem patológiás okok állnak. A nem specifikus derékfájás a népesség nagy százalékát érinti és ma már sajnos egyre fiatalabb korosztályt. A csípő és térd problémái, kopásos megbetegedései a legtöbb esetben a mozgásszegény életmódnak és a helytelen testtartásnak köszönhetőek. 

Egyéni mozgásprogram csak egy alapos vizsgálat és tesztelés után dolgozható ki. A tesztelések során feltérképezve a testet, a probléma gyökerétől indulunk el.  

Figyelembe veszem egyéni adottságaidat, egészségügyi állapotodat és a mozgásprogramot úgy alakítom ki, hogy minél jobban segítsen célod elérésében. Minden otthoni torna, legyen az gyógytorna vagy más fizikai kondíciót fejlesztő mozgás ott bukik el a leggyakrabban, hogy nehéz beilleszteni a munkás hétköznapokba. Tehát fontos, hogy fenntartható legyen, a napjaidba be tudd illeszteni. Igyekszem ebben segíteni, de Te is kellesz hozzá!

A korrektív mozgásprogram hatékonysága sok esetben egyéb más tényezőktől is függ. Fontos az életmód, lehet ez néhány hétköznapi változtatás vagy előfordulhat, hogy a táplálkozás, valamilyen allergia, intolerancia, hormonegyensúly borulás akadályozza a teljes javulást. Amennyiben én itt már nem lehetek segítségedre, a megfelelő szakemberhez irányítalak.

Az egyénileg összeállított korrekciós mozgásprogram minden esetben figyelembe veszi az alany aktuális állapotát, életmódját, munkáját, és ennek megfelelően tartalmaz kompenzációs gyakorlatokat.

korrekciós mozgásprogram (kb. 60 perc)
Ár: 7 000 - 15 000 Ft / alkalom
korrekcio_1
korrekcio_2