Testműhely

Svédmasszázs

A svédmasszázs gyűjtőfogalom, fogásai számos masszázs alapját képezik. Kézzel végzik, kevés vivőanyagot (olajat, krémeket) használva. Egy teljes testmasszázs általában 1 órás és heti 2 alkalomnál sűrűbben nem javasolt. 

A masszázsnak van azonnali hatása és később jelentkező hatása is. Azonnali hatások például a fájdalmak, tünetek enyhülése. Későbbi hatások pedig a frissesség, energetizáltság. Előfordulhat izomláz is. Masszázs során hatással vagyunk az idegrendszerre, a vér- és nyirokrendszerre, az izomzatra, a bőr alatti kötőszövetre is.

Bizonyos esetekben ellenjavalt a masszázs. Kérd ki orvosod vagy masszőröd véleményét!

Testműhelyemben az alábbi masszázsok közül választhatsz:

STRESSZ-OFF Relaxáló Svéd Masszázs

A relaxáció korunkban egyre nagyobb létjogosultságát éli. A STRESSZ-OFF masszázs segít kiszakadni a napi rutinból és egy kevés énidőt adva a vendég figyelme végre befelé, önmagára irányulhat. A masszázs során a klasszikus svédmásszázs nyugtató hatású fogásait alkalmazzuk. Stresszoldó, idegrendszer nyugtató, segíti a nyugodt alvást. Rendszeres alkalmazása során csökkenhet a vérnyomás, javul a vér- és nyirokkeringés, lassul a pulzus és mélyül a légzés.

 

Izomregeneráló Svéd Masszázs

 A svédmasszázs erőteljesebb fogásaival dolgozik. Tartalmazza a gyúró fogásokat is, hogy a mélyebb rétegekre is hatni tudjunk. Ez általában részmasszázs, a problémás területre koncentrálunk. Segít a feszes, merev izomzat oldásában, fokozza a problémás terület anyagcseréjét, ezzel segítve a regenerációt, a gyógyulási folyamatok lezajlását.

 

Fontos tudni, hogy a masszázs kiegészítő terápia, nagyban segíti a korrekciós mozgásanyaggal történő haladást, de a tornát nem tudja helyettesíteni.

svédmasszázs
Ár: 8 000 Ft / óra
masszazs_2_V
masszazs_3_v