Testműhely

Állapotfelmérés

Első találkozásunk alkalmával sok kérdést teszek fel egészségi állapotoddal kapcsolatban. Beszélgetésünk célja, hogy minél jobban megismerjem problémádat és pontos képet kapjak Rólad. Az állapotfelmérés során problémádtól függetlenül mindig megfigyelem a testtartásodat és a járásodat. Már ez rengeteg információval szolgál számomra.

Elvégzek néhány izom- és ízületi tesztet. Ezután különböző mozgásokat végzel, melyek során miofasciális mozgásmintákat figyelek. Ezekből következtetek a problémák gyökerére, a test diszbalanszaira, melyek feltérképezése a mozgásszervi fájdalmak, kopásos tünetek, visszatérő sportsérülések megelőzésében fontos segítség lehet számunkra.

Az állapotfelmérés eredménye után szükség esetén kiegészítő eljárásokkal (MaNeFa, Tape, Flossing, Masszázs) segítem a regenerációs folyamatokat vagy a fájdalom csillapítását. Az első alkalom után már alap reedukációs gyakorlatokkal térhetsz haza, melyeket meghatározott ideig az otthonodban végzel. A következő alkalommal folytatjuk a korrekciós mozgások tanulását és a szükséges kiegészítő eljárásokkal ismét támogatom regenerációdat. Az állapotfelmérés ideje kb. 60-90 perc. Minden további foglalkozás időtartama 60 perc.

állapotfelmérés
Ár: 15 000 Ft
allapotfelmeres_1
allapotfelmeres_2